martes, 2 de diciembre de 2014

REUNIÓ AMB LA MARE DE MARIA.



A la sessió terapèutica del dia 25 de novembre   va assistir la mare de Maria   amb l'objectiu d'oferir-li informació sobre aquells que estem treballant  al larg d'aquest semestre a més de visualitzar  in situ com es realitza aquest tasca.

PREPARACIÓ DE LA REUNIÓ

Aquesta reunió va ser preparada de la següent forma:

1.La meva tutora em demana  un escrit sobre quins punts tractaria si tinguessi que reunir-me amb la mare de Maria.

2. Agafe  el llistat d' objectius  distribuïts per àrea ( comunicació, cognició, socialització..) . De cadascú explique en quin pas ens trobem, inclòs la interelació entre alguns. Per exemple:  l'objectiu comptar fins a 5, també és treballa   amb la grafia dels números en l'activitat de resseguir una línea.

3. Mostrar i explicar el tipus  de correcions de cada tasca i el seu enregistrament.

4. Comentar que la conducta problemàtica que mostra és per incomprensió de la demanda.

5. Altres: l'ús del gest manual de la pinsa per agafar bé el llapis, estar asseguda correctament..., demanar-li que Maria vingui a la sessió amb jaqueta de botons, cremallera

6.Felicitar per la constància en  l’assistència a les sessions, pel treball que fa, la rapidessa que manifesta en l'aprenentatge, tenir encés l'audifon.

Realitzat l'escrit  comenten  els punts assenyalats entre les dues. Així, s'estableix de forma conjunta els temes a tractar amb la mare de Maria.

REUNIÓ.

Arriba el dimarts acordat per la reunió.. Entrem a la sala Maria, la seva mare, la meva tutora i jo. Mentre  realitzem la sessió terapéutica  es va produint la reunió intercalant comentaris "ahora acepta más pases con la pelota" "¿puede jugar con la prima en casa?"

Finalitza la reunió amb l'acord de passar-li una carpeta que continga el registre d'objectius, els plans educatius individualitzat ( pla dels passos a seguir per treballar cada objectiu).

ACOMIADAMENT.

Però, com sempre aprofitem que Maria ha de col·locar-se la jaqueta per treballar l'embotonament dels botons. Avui després de posar-se-la  és dirigeix cap a la mare per què ho faci ella, la recondueisc cap a mi mentre dic " Maria, tu sola" , amb una mica d'esforç ho fa. I la mare observa rient-se.

No hay comentarios:

Publicar un comentario